Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το τελευταίο sex symbol της Ελλάδας

0

alexandraki

Πάνε 25 μήνες από τότε που ανακηρύξαμε την Δήμητρα ως τη νέα Σάσα Μπάστα. Και το κορίτσι που κάποτε φωτογραφιζόταν ‘αφόρητα’ λεσβιακά με την -συμπαίκτρια της στο Νext Top Model, Νάιλα- για το Playboy φρόντισε να μας ‘δικαιώσει’.

“Είμαι ανοιχτή στον έρωτα, είναι πολύ ωραίο πράγμα. Μου αρέσουν οι μελαχρινοί άντρες με μαύρα μάτια. Θα πρέπει πάντως να με σέβεται, να με εκτιμάει και να μου κάνει καλό sex. Εγώ τον έχω μέσα στο σπίτι μου πασά, βασιλιά. Και παντόφλες φέρνω. Είμαι γυναίκα για σπίτι εγώ, τελειωμένα πράγματα”, είπε το μοντέλο’

Συγκεκριμένα η Δήμητρα, που έχει προλάβει να φωτογραφηθεί για τα Max, Maxim και Nitro, πριν αυτά κλείσουν, έσκασε μύτη ακριβώς την στιγμή που η εγχώρια ‘βιοτεχνία φαντασιώσεων’ ετοιμαζόταν να βαρέσει πτώχευση.

Και αμέσως έκανε την διαφορά με τον μοναδικό συνδυασμό τσαμπουκά, ανόθευτης (είναι 100% natural) ελληνικής ομορφιάς, ‘ευχέρειας’ στο γυμνό και σωματοδομής μοντέλου πασαρέλας (βλέπε ψηλά πόδια) που διέθετε.

Η Δήμητρα είναι το τελευταίο sex symbol που έχουμε. Η μοναδική από τις καινούργιες που μπορεί να συνεχίσει την παράδοση των παλιών. Η μοναδική που μας δίνει αφορμές για να ξεχνάμε την κρίση. Η μοναδική που δίνει τροφή στους παπαράτσι.

ΠΗΓΗoneman.gr
Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα η ΑΕΚ έγινε ξανά Βασίλισσα της Ευρώπης (BINTEO)
Επόμενο άρθροΔιεθνής Αμνηστία: Ρατσιστική βία κατά των Ρομά στην Ελλάδα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.