Νέο”: Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση των νέων του συνδυασμού

0

11Η δημοτική παράταξη “νεο” ανεξάρτητη πρωτοβουλία, μας έστειλε δελτίο τύπου με φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση της περασμένης Παρασκευής: (Δείτε ΕΔΩ το φωτορεπορτάζ του Fx-news):

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των νέων της πόλης μας (ξεπέρασαν τους 250 αυτοί που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση) στην εκδήλωση γνωριμίας και συζήτησης που διοργάνωσε σε κεντρικό Cafe-Bar της πόλης μας, το «νέο», η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο το Γιώργο Αράπογλου, στα πλαίσια ετοιμασίας του προγράμματος της, με τις προτάσεις και τις λύσεις για την πόλη μας. Και οι δύο εσωτερικοί χώροι του μαγαζιού, αλλά και ο εξωτερικός του χώρος, γέμισαν από νεολαίους της πόλης μας, από πολύ καλή διάθεση, από όρεξη για κουβέντα και από καλή ελληνική μουσική.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσαν και οι προσκεκλημένοι Φιλαδελφειώτες, νέοι μουσικοί (Γ. Σουρβίνος, Π. Παπαχρήστος, Εκτ. Άγγελος) που επιμελήθηκαν το Live της βραδιάς, με ελληνικό έντεχνο ροκ, οι οποίοι και αποθεώθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Αράπογλου, όπως και όλοι οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης.

Λίγες μέρες πριν ολοκληρώσουν το έργο τους οι ομάδες εργασίας που έχουν αναλάβει την ετοιμασία του προγράμματος, οι νέοι του συνδυασμού «νέο» επέλεξαν να καλέσουν φίλους, γνωστούς αλλά και κάθε συνομήλικό τους για να ακούσουν και να συζητήσουν και τις δικές τους σκέψεις, απόψεις και προβληματισμούς: να γνωριστούν, να συνομιλήσουν αλλά και να διασκεδάσουν.

Η, πέρα από κάθε προσδοκία, επιτυχία της εκδήλωσης δικαίωσε τους διοργανωτές της και απέδειξε για άλλη μια φορά τη μεγάλη δυναμική που διαθέτει το «νέο», ακόμα και μέσα στο πιο «δύσκολο» – πολιτικά – κοινό: αυτό των νέων!

Προηγούμενο άρθροΆτταλος: “Βυθίστηκε” μετά και την νέα ήττα…
Επόμενο άρθροΟι πιο σέξι υποψήφιες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.