Ποιοι σκότωσαν τον ισοβίτη αλλοδαπό μέσα στη κελί του;;;

Τι δείχνει η κάμερα που ήταν στο κελί του, αναταραχή στο υπουργείο Δικαιοσύνης για τη νέα τραγωδία και την κατάσταση στις φυλακές

0

fylaki_

Σοκ προκαλεί ο θάνατος του Αλβανού βαρυποινίτη που είχε δολοφονήσει εν ψυχρώ τον δεσμοφύλακα στις φυλακές του Μαλανδρίνου.
Το πτώμα του ισοβίτη Ιλία Καρέλι που είχε μεταφερθεί στις φυλακές Σερρών σήμανε συναγερμό.
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έτρεξαν και βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του, τον δράστη του φονικού που συγκλόνισε τη χώρα ανήμερα της 25ης Μαρτίου.Μέσα στο κελί του βαρυποινίτη, στην απομόνωση, υπήρχε κάμερα που κατέγραφε τα όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τι δείχνει η κάμερα

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η κάμερα δείχνει τον Αλβανό δολοφόνο, να δυσφορεί μέσα στο κελί του και λίγο αργότερα να ξαπλώνει στο κρεβάτι του.
«Φαίνεται να παίρνει βαθιές ανάσες και το στήθος του πήγαινε πάνω κάτω», αναφέρουν πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης.Τα πλήρη αίτια του θανάτου πάντως αναμένεται να αποσαφηνιστούν εντός της ημέρας, μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από ιατροδικαστή.

Ωστόσο, τα ερωτήματα είναι πολλά με κυρίαρχο εάν κάποιος ή κάποιοι σκότωσαν τον Αλβανό Καρέλι

Εκτός ελέγχου

Στο υπουργείο Δικαιοσύνης υπάρχει έντονος προβληματισμός για τη νέα τραγωδία στις φυλακές.
Κοινό μυστικό είναι άλλωστε ότι οι φυλακισμένοι είναι πολύ περισσότεροι απ’ αυτούς που θα έπρεπε, με αποτέλεσμα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι να βρίσκονται σε δύσκολη θέση και να μην μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση

Ποιος είναι ο Ιλία Καρέλι

Ο Ιλία Καρέλι είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία και ένοπλη ληστεία και σύμφωνα με τις αρχές ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος.Ωστόσο ουδείς μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα συνέβαιναν το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου και την τραγωδία στο Μαλανδρίνο.Η δολοφονία έγινε μετά το μεσημεριανό φαγητό, όταν ο άτυχος σωφρονιστικός υπάλληλος μπήκε στο κελί που φυλασσόταν ο βαρυποινίτης μαζί με άλλους 7.

Ο δράστης έβγαλε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, του έδωσε να διαβάσει το σημείωμα που είχε γράψει και στην συνέχεια τον σκότωσε με 3 μαχαιριές.

Οι συγγενείς του δεσμοφύλακα

Οι στενοί συγγενείς του αρχιφύλακα Γιώργου Τσιρώνη, προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ της απώλειας και να βρουν δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάνουν λόγο για Θεία Δίκη, που όμως δεν απαλύνει τον πόνο τους.

Οι ισχυρισμοί του βαρυποινίτη

Ο βαρυποινίτης είχε ισχυριστεί ότι ο λόγος της επίθεσης ήταν η μη χορήγηση της άδειας που ζητούσε, και επέρριψε την ευθύνη στις δικαστικές αρχές που -όπως είπε- του φέρθηκαν άδικα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση έγινε πισώπλατα από αυτοσχέδιο μαχαίρι που έφτιαξε ο βαρυποινίτης από το κάσωμα της πόρτας.
Λίγο πριν μαχαιρώσει τον σωφρονιστικό υπάλληλο, ο Ιλί Καρέλι τού έδωσε ένα σημείωμα και την ώρα που το διάβαζε τού κατάφερε τρεις μαχαιριές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες σωφρονιστικών υπαλλήλων το σημείωμα έγραφε: «Δεν χορτάσατε τόσα χρόνια απ’ τη ζωή μου. Από το 1997 είμαι μέσα. Γιατί δεν με αφήσατε να δω ζωντανή τη μάνα του και να φτιάξω μία οικογένεια. Τώρα αναγκαστικά πρέπει να πάρω μια ζωή από εσάς.»

ΠΗΓΗinewsgr.com
Προηγούμενο άρθροOXI στην Αφισοκόλληση, λέει η παράταξη “Ζούμε Μαζί”, του Απόστολου Κόντου
Επόμενο άρθρο“Δύναμη Πολιτών”: Έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.