48ωρη απεργία στο δημόσιο

0

adedy.660_8-620x320

Διήμερη πανελλαδική απεργία πραγματοποιείται από σήμερα στο δημόσιο τομέα με πρωτοβουλία της ΑΔΕΔΥ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επικείμενες απολύσεις στο δημόσιο, πρόγραμμα της διαθεσιμότητας, της ενδεχόμενης απελευθέρωσης των ομαδικών απολύσεων και της μείωσης των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών.

Στα πλαίσια της κινητοποίησης έχουν προγραμματισθεί συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα, η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 το πρωί και στη Θεσσαλονίκη στο “Αγαλμα του Βενιζέλου την ίδια ώρα.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο, 19 και 20 Μαρτίου, τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς γιατροί και εργαζόμενοι συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Την Πέμπτη θα γίνει συλλαλητήριο στην Αθήνα, στην Πλατεία Κλαυθμώνος στη μία μετά το μεσημέρι, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία έξω από τη Βουλή.

Παρόλο που η κυβέρνηση δεσμεύεται ότι αποκλείεται η συνέχιση του προγράμματος απολύσεων και διαθεσιμότητας το 2015, όλες οι πληροφορίες κατατείνουν στη διαπίστωση ότι το θέμα θα ανοίξει ξανά μετά τις ευρωεκλογές. Στο μεταξύ, την Παρασκευή θα απολυθούν όσοι δημόσιοι υπάλληλοι βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας και δεν έχουν μετακινηθεί σε άλλη θέση του Δημοσίου.

ΠΗΓΗaftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Αντιπρόεδρος πάει… στη Δήμαρχο???
Επόμενο άρθροΠόσοι εκλέγονται ανά Περιφέρεια στις περιφερειακές εκλογές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.