Όχι στον Ρατσισμο-Φασισμό, από την Ένωση Γονέων Φ.Χ.

0

wpid-stop_racism_by_fabfourisme.jpgΗ Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλειας – Νέας Χαλκηδόνας   σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα:   ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ  ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΤΑ ΑΙΤΙΑ, ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ  ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 – ώρα 06:00 μ.μ.   στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς) Λεωϕ. Δεκελείας 152 & Αττάλειας 2, Νέα Φιλαδέλϕεια Με ομιλητές τους    Γιώργο Κατρούγκαλο, Συνταγματολόγο, Καθηγητή Δημοσίου Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου   Θεόδωρο Μεγαλοοικονόμου, Ψυχίατρο, διευθυντή του 9ου Ψυχιατρικού Τμήματος του ΨΝ Αττικής   Θανάσης Καμπαγιάννης,  δικηγόρο, μέλος της ΚΕΕΡΦΑ («Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Φασισμό και στην Ρατσιστική Απειλή») και   Εκπρόσωπο της Αντιϕασιστικής Συνέλευσης Νέας Φιλαδέλϕειας

Για το Δ.Σ.

                              Ο Πρόεδρος                                                                      Η Γ. Γραμματέας

                     Τάσος Κωνσταντινίδης                                                             Έλενα Γούλα

Προηγούμενο άρθροNina Agdal: Ένα instagram που ανάβει φωτιές
Επόμενο άρθροΌχι στον Ρατσισμό-Φασισμό, από την Ένωση Γονέων Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.