Πάει… Βουλή η ρύθμιση για την «Αγιά Σοφιά»

0

agia-sofiaΟλοκληρώθηκε την Παρασκευή η δημόσια διαβούλευση της νομοθετικής ρύθμισης για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων είναι θετικά και πλέον η διαδικασία μπαίνει σε άλλο ρυθμό. Μετά τη δημόσια διαβούλευση, η ρύθμιση γίνεται νόμος και πρόκειται να ψηφιστεί από τη Βουλή, αφού πρώτα εγκριθεί από τέσσερα εμπλεκόμενα Υπουργεία.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», η νομοθετική ρύθμιση αναμένεται να έχει υπογραφεί από τους επικεφαλής των εν λόγω Υπουργείων εντός της εβδομάδας, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται σε χρόνο ρεκόρ. Αυτό σημαίνει πως η ρύθμιση για το νέο σπίτι της ΑΕΚ θα υπογραφεί κατά σειρά από τον Υπουργό ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, τον Υπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο, τον Υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, αλλά και τον Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Επόμενο βήμα είναι ψήφιση του νόμου από τη Βουλή, με στόχο να περάσει εντός του Μαρτίου. Οι διοικούντες στην Ένωση βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την Πολιτεία, προκειμένου να «τρέξουν» οι εξελίξεις χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Εξάλλου, στόχος είναι τα έργα στο γήπεδο να αρχίσουν μέσα στον Μάιο, για να μην πάει πίσω το χρονοδιάγραμμα των κατασκευαστών.

ΠΗΓΗonsports.gr
Προηγούμενο άρθροΗ Ε. Παπαλουκά εξηγεί… “γιατί με τη Δύναμη Πολιτών και τον Άρη Βασιλόπουλο”!
Επόμενο άρθροΔημοτικές εκλογές και… αυθαίρετες ταυτίσεις!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.