Οι Σχολικοί Φύλακες και πάλι έξω απο τη Βουλή

0

Sxolikoi_Fylakes

Στους δρόμους – και συγκεκριμένα έξω από τη Βουλή – για ακόμη μία φορά οι Σχολικοί Φύλακες, αντιδρώντας στην επικείμενη αυτοδίκαιη απόλυσή τους – στην περίπτωση που δεν απορροφηθούν σε άλλη Υπηρεσία του Δημοσίου έως την 23η Μαρτίου 2014.

Οι Σχολικοί Φύλακες συγκεντρώθηκαν έξω από τη Βουλή, λόγω του ότι, σήμερα, ψηφίζεται κατ’ άρθρον, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, στο οποίο προβλέπεται η υπηρεσιακή μεταβολή της κατάστασης των δημοσίων υπαλλήλων ακόμη και ένα μήνα πριν τη διεξαγωγή των Αυτοδιοικητικών Εκλογών – από δύο που ισχύει μέχρι σήμερα.

ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθροΤραγικές οι εικόνες στο οδικό δίκτυο Αρκαδίας
Επόμενο άρθροΑυξάνεται το ποσοστό των ανέργων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.