Νέα Φιλαδέλφεια: Σε γνωστή καφετέρια “αναζήτησαν” οπαδοί της ΑΕΚ τους “έξι”!!!

0

aekfans2013 Αντιπροσωπεία οπαδών της ΑΕΚ επισκέφτηκε την καφετέρια της Βάνας Κανάκη στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναζητώντας τους έξι που εναντιώθηκαν με υπόμνημά τους στο γήπεδο της Ένωσης. Οι οπαδοί ψάχνουν τους έξι… αντιφρονούντες και πήγαν στη συγκεκριμένη καφετέρια, καθώς εκεί ήταν το στέκι των έξι μελών της Ερασιτεχνικής.

Δεν βρήκαν όμως κανέναν, παρά μόνο την κ. Κανάκη, η οποία είπε στους οπαδούς της ΑΕΚ ότι εδώ και καιρό η ίδια έχει «ξεκόψει» μαζί τους, δεν πηγαίνουν πλέον στο μαγαζί της, λόγω διαφορετικών αντιλήψεων που έχει η ίδια από τους συγκεκριμένους. Στην ουσία οι σχέσεις της κ. Κανάκη με τους έξι σταμάτησαν να υπάρχουν όταν στο παρελθόν η ίδια είχε πάλι αντίθετη άποψη απ’ αυτούς, στο θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, όταν τα συγκεκριμένα μέλη της Ερασιτεχνικής ήταν κατά αυτής.

Οι οπαδοί, πάντως, ζήτησαν από την κ. Κανάκη, αν μπορέσει να έρθει σε επικοινωνία με τους έξι και να τους ενημερώσει ότι δεν θα σταματήσουν να τους αναζητούν, καθώς θέλουν να μιλήσουν μαζί τους, για όλο το θέμα που έχει δημιουργηθεί, με το υπόμνημα που κατέθεσαν εις βάρος του γηπέδου στη Φιλαδέλφεια.

ΠΗΓΗaek365.com
Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση-συζήτηση της Λαϊκής Συνέλευσης Φ.Χ.
Επόμενο άρθροΑΟΝΦ Άτταλος: Μόνο ένα θαύμα τον σώζει! (Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.