“Ημέρα τη Γης” Δείτε το εξώφυλλο των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ

0

exoΘέλοντας να συνδράμουμε στην απόκτηση εμπειρίας των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Ν. Φιλαδέλφειας, ζητήσαμε από το τμήμα Γραφικών Τεχνών να σχεδιάσουν το δίπτυχο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων – Δράσεων για την “Ημέρα της Γης”.  Το αποτέλεσμα εκπληκτικό. Κοιτάξτε το εξώφυλλό του για να καταλάβετε.
Ευχαριστώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που με κέφι και φαντασία, έδωσαν τις διάφορες προτάσεις τους. Πολλές ευχαριστίες επίσης στην καθηγήτριά τους κα Ελένη Λιάτσου, που ενέπνευσε τους μαθητές της και υιοθέτησε την πρόταση.
Όλες οι προτάσεις θα εκτεθούν σε ειδικό ταμπλό, κατά τη διάρκεια του διημέρου στις 29 -30 Μαρτίου στην πλατεία Πατριάρχου.

Σπύρος Καβακόπουλος

Αντιπρόεδρος ΠΠΙΕΔ

Προηγούμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ: Αποχωρεί ο Χάρης Τομπούλογλου? Ποιος θα είναι ο διάδοχος?
Επόμενο άρθροΣε τάφο μούμιας ανακαλύφτηκε το αρχαιότερο τυρί στο κόσμο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.