“Προεκλογικά έργα”…

2

unnamedΣτο τελευταίο τεύχος της εφημερίδας του Fx-news, δημότης της πόλης μας είχε δηλώσει ότι, από τον εκάστοτε δήμαρχο περιμένει τους… τελευταίους μήνες της θητείας του… μια και τότε οι «δήμαρχοι» γίνονται Δήμαρχοι…

Προεκλογικά δηλαδή…

Ο δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας μας έστειλε τα παρακάτω δελτία τύπου:

1. Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος ενημερώνει του κατοίκους της πόλης μας για την διαγράμμιση που θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στη Λεωφόρο Δεκελείας από το ύψος της οδού Χαλκίδος μέχρι και την οδό Λαχανά. Οι εργασίες της διαγράμμισης θα ξεκινήσουν στις 23.00 και θα ολοκληρωθούν στις 06.00 το πρωϊ.

2. Συνεχίζεται η ανακατασκευή πεζοδρομίων του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος με εργασίες στην περιοχή Κάτω Κουκλάκι Χαλκηδόνος και συγκεκριμένα στα πεζοδρόμια της οδού Ρήγα Φεραίου.
Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για ένα σύνολο παρεμβάσεων στην πόλη μας προϋπολογισμού 160.000 ευρώ που πραγματοποιείται μετά από σωστούς χειρισμούς της διοίκησης του Δήμου μας και την διευθέτηση παλαιών οικονομικών εκκρεμοτήτων.
Οι εργασίες στα πεζοδρόμια της περιοχής θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Προηγούμενο άρθροΕλλάδα και ΝΑΤΟ
Επόμενο άρθροΦΕΑ: Τα αγωνιστικά ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προεκλογικά έργα είναι ο τίτλος της ανάρτησής σας και εγώ αναρωτιέμαι 1.-Αν μπορείτε να μου προσδιορίσετε επ’ακριβώς τον προεκλογικό χρόνο και αν εντός του χρόνου αυτού απαγορεύονται να γίνονται έργα 2.-Αν είσαστε υπέρ των έργων στον Δήμο.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.