Εστερχάζι: “Πρώτα να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια”

1

esterxaziΟ παλιός άσος της ΑΕΚ, Μάρτον Εστερχάζι, εκπροσωπεί την εταιρία Sportfive και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΠΑΕ για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Πρέπει να περιμένουμε λίγο, να ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο. Είναι ακόμα πολύ νωρίς και έχουμε χρόνο για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή διάσταση, υπάρχουν επαφές, ξέρουμε τι θέλει η ΑΕΚ και ξέρουν για τι ενδιαφερόμαστε εμείς. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι περισσότερο, ίσως στις αρχές του καλοκαιριού να υπάρξει κάποια νέα συνάντηση», δήλωσε ο Εστερχάζι στην εφημερίδα «Goal» και πρόσθεσε:

«Όταν συζητάμε για την εμπορική αξιοποίηση ενός γηπέδου, το όνομα που θα δοθεί είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας. Δεν είναι το βασικό. Το σημαντικό είναι πως θα υπάρξει συνεργασία. Αισιοδοξώ πως θα βρεθεί λύση. Όταν θα ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με συγκεκριμένους όρους και πιστεύω πως θα βρούμε τη λύση που θα θέλουμε όλοι. Έτσι λειτουργεί η υπόθεση σε όλη την Ευρώπη, αυτό σκεφτόμαστε και για την ΑΕΚ».

esterxazi-martin-aek

ΠΗΓΗzougla.gr
Προηγούμενο άρθροΣχολή επαγγελμάτων κηδείας: Στα έδρανα για πτυχίο… νεκροθάφτη (βίντεο)
Επόμενο άρθροΕπανέναρξη διαπραγματεύσεων για λύση στο κυπριακό
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.