Γήπεδο ΑΕΚ: «Σε 90-100 ημέρες οι μπουλντόζες»…

0

unnamedΚοντοζυγώνει ο καιρός που οι μπουλντόζες θα μπουν στην θέση του γηπέδου της ΑΕΚ για την κατασκευή της «Αγίας Σοφίας».

Στην συνάντηση που είχε πριν από λίγες ώρες Δημήτρης Μελισσανίδης με τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη, ο «Τίγρης»   εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα άκουσε. Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που μένει να γίνουν για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ είναι η ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης που θα ακυρώνει την προηγούμενη και θα ανοίγει το δρόμο για την έναρξη των έργων, ώστε η Ένωση να είναι νομικά καλυμμένη.

Το προγραμματισμένο ραντεβού που είχε ο Μελισσανίδης με τον Μανιάτη ήταν για τις 2:30 μμ. και είχε διάρκεια μόλις 25 λεπτά και ολοκληρώθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αποχωρώντας είχε ένα πλατύ χαμόγελο για την εξέλιξη των γεγονότων και έλεγε αν όλα πάνε όπως έχουν προγραμματιστεί σε 90 με 100 ημέρες το αργότερο θα ξεκινήσει ουσιαστικά το χτίσιμο του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Είμαστε σε όλα ΟΚ. Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα. Οριστικοποιήσαμε τα πάντα και είμαστε έτοιμοι να πάει στη Βουλή προς ψήφιση». Αυτά τόνισε, ο Μελισσανίδης και πρόσθεσε για το επόμενο βήμα: «… απομένει να βγει το σχέδιο νόμου και να πάρουμε την άδεια».

Όσο για το πότε υπολογίζει να μπουν οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες αν δεν έχουμε το σχέδιο νόμου. Μόλις βγει σχέδιο νόμου που πιστεύω ότι σε 60 μέρες μπορούμε να το έχουμε στα χέρια μας, μετά θέλουμε και ένα μήνα για να πάρουμε την άδεια και αμέσως μπαίνουμε. Άρα πρώτα ο Θεός σε 90 μέρες , 100 το πολύ μπορεί να έχουμε μπουλντόζες στο γήπεδο».

Ο «Τίγρης» διαβεβαίωσε πως από πλευράς υπουργείου δεν υπάρχει η παραμικρή ένσταση, ενώ για τις διαδικασίες αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου στη «Δικέφαλος 1924», που συστήθηκε για την κατασκευή του έργου, είπε: «Δεν έχουμε τίποτα να πούμε εκεί. Όταν έχουμε να πούμε θα το μάθετε».

Προηγούμενο άρθροΤα Νέα του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας
Επόμενο άρθροΑπ. Κόντος: “Κοινωνική πολιτική – Τρίτη ηλίκια”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.