Τραγωδία…

0

fotia2Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία που σημειώθηκε στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, στην οποία έχασε τη ζωή του ένα αγοράκι δύο ετών, η γιαγιά του και ο ηλικιωμένος παππούς του παιδιού, ο οποίος – σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο – αυτοπυρπολήθηκε, καθώς αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα. Δύο τραυματίες, μεταξύ τους και ένας ανήλικος.

Σύμφωνα με το Thesstoday, ο πύραρχος, Κωνσταντίνος Πουλτίδης είπε στον ΣΚΑΪ πως ο ηλικιωμένος περιλούστηκε με βενζίνη προκαλώντας το θάνατο της συζύγου του και του εγγονού του.

Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ένας 18χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος με αρκετά σοβαρά εγκαύματα και εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στην Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παπανικολάου.

fotia1Ο δεύτερος τραυματίας, ένα 10χρονο παιδί, έχει υποστεί λιγότερα εγκαύματα και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Γεώργιο Χριστόπουλο.

Όπως αναφέρει το ενημερωτικό site, υδραυλικός που εκτελούσε εργασίες φυσικού αερίου στην περιοχή, με κίνδυνο της ζωής του ανέβηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα και κατάφερε να μπει από τον φωταγωγό, ακούγοντας τις φωνές.

Μέσα στο διαμέρισμα εντόπισε ένα 8χρονο παιδί και έναν νεαρό ο οποίος έφερε βαριά εγκαύματα σε όλο του το σώμα ενώ άκουγε την ηλικιωμένη η οποία ήταν κλειδωμένη στην τουαλέτα να φωνάζει.

Αμέσως έβγαλε τον 8χρονο στο μπαλκόνι και στη συνέχεια τον 25χρονο, του οποίου τα ρούχα αναγκάστηκε να τα βγάλει καθώς γλιστρούσαν πάνω στην καμμένη σάρκα.

Στο διαμέρισμα δεν κατάφερε να μπει πάλι καθώς είχε πνιγεί από τους καπνούς με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους η 65χρονη γυναίκα και το 2χρονο εγγονάκι της.

Η τραγωδία σημειώθηκε στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Τραπεζούντος 5. Το έργο κατάσβεσης της πυρκαγιάς ανέλαβαν είκοσι πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο με επτά οχήματα.

Προηγούμενο άρθρο“Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου”
Επόμενο άρθροΘεοφάνεια στην Αγία Φωτεινή της Σμύρνης!(video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.