Τα Νέα του Ιωνικού

0

Kleisto-Gymnastirio-Ionikou-NF11111ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ –ΓΥΝΑΙΚΩΝ.  ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ .ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ!

ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ, ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 3-2 σετ . Ο αγώνας διεξήχθη στον Ιωνικό Ζαχαρίας Αλεξάνδρου (μετά από την πολύμηνη απουσία για τους γνωστούς λόγους της αδειοδότησης)  Ο Ιωνικός ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0 σετ στην συνέχεια είχε μεταπτώσεις στην απόδοση του με αποτέλεσμα να  ισοφαριστεί  2-2 στα σετ. Στο ται μπρέικ έδειξε ψυχραιμία και υπεροχή στα μπλοκ επικρατώντας εύκολα  15-10.
ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2  ΕΘΝΙΚΗ ,ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 0-3 σετ. Εντυπωσιακές οι Γυναίκες μας σε άμυνα και επίθεση πέτυχαν πολύ μεγάλη νίκη στον Πειραιά επί της δυνατής ομάδας του Πορφύρα με 0-3 σετ ( 13-25,23-25,24-26 ) Ήταν μία νίκη που χαρακτηρίστηκε από το πάθος των Γυναικών και την πολύ καλή άμυνα που έπαιξαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ,Α.Ο ΑΜΥΝΤΑΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ  ΑΣ 91-61.
ΜΠΑΣΚΕΤ ΥΠΟΔΟΜΕΣ -ΕΦΗΒΟΙ ,ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΑΕ ΙΛΙΟΥ 49-40
ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Α2–Για 2η συνεχή εβδομάδα συνέχισαν την απεργία οι Διαιτητές Χάντ Μπολ με αποτέλεσμα η προγραμματισθείσα αγωνιστική  να οδηγηθεί σε αναβολή .
ΝΕΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ .ΟΡΙΣΤΙΚΑ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 11.15 πμ.

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.    ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ .

Προηγούμενο άρθροΈνωση Φ.Χ.: Το «Νέο Λύκειο» σε αδιέξοδα
Επόμενο άρθρο‘Οαση: Φωτορεπορτάζ από την κοπή πίτας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.