Κτηνοτρόφοι μοίρασαν πάνω από ένα τόνο γάλα στη Λάρισα

1

γαλα_1
Οι κτηνοτρόφοι της Λάρισας συγκεντρώθηκαν σήμερα για να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα του κλάδου τους έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας. Στο σημείο μοίρασαν πάνω από ένα τόνο πρόβειο γάλα σε δεκάδες πολίτες που είχαν σπεύσει, αφού είχαν ενημερωθεί νωρίτερα.

Τη διαμαρτυρία διοργάνωσε η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας, εκπρόσωποι των οποίων παρέδωσαν προς τη γενική γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Καλλιόπη Γερακούδη, ψήφισμα με τα αιτήματά τους, που αφορούν το θέμα της αναγνώρισης της ελληνικής ΦΕΤΑΣ ως ΠΟΠ, τη φορολογία (“άνοιγμα” βιβλίων), τα βοσκοτόπια και την αναθεώρηση της νέα ΚΑΠ.

lifo.gr

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΛΑΣ απαγορεύει την πορεία της Χ.Α. για τα Ίμια
Επόμενο άρθρο500 μη κατοικήσιμα σπίτια από τον σεισμό στην Κεφαλονιά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.