Γήπεδο ΑΕΚ: “Κάντο όπως η… Άουγκσμπουργκ”

0

augsburg1Με ανθρώπους της Άουγκσμπουργκ αναμένεται να έχει συνάντηση τις επόμενες ημέρες με θέμα το γήπεδο αλλά και πιθανή συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Στην Ελλάδα είναι από την Τετάρτη (15/1) ο αντιπρόεδρος της Άουγκσμπουργκ, Βάλτερ Σταύρος Σιάνος, αλλά και ο διαμεσολαβητής της στη χώρα μας, από το γραφείο Elite Players Management, Στέφανος Τρασανίδης.Σύμφωνα με την Sportday οι δύο άνδρες θα έχουν επαφές με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και δείπνο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη με θέμα το γήπεδο.

Η Άουγκσμπουργκ έφτιαξε το 2009 νέο γήπεδο, το οποίο είναι χωρητικότητας 30.600 θεατών με κόστος 45 εκατ. ευρώ και συνεργάζεται με την εταιρία «Sport 5», η οποία έχει δείξει ενδιαφέρον για να μπει ως χορηγός στην «Αγια-Σοφιά».

Ένα δεύτερο θέμα είναι και η πιθανή συνεργασία των δύο ομάδων σε επίπεδο ακαδημιών και δεν αποκλείεται να υπάρξει και ανταλλαγή παικτών. Οι άνθρωποι της Άουγκσμπουργκ θα βρεθούν στα Σπάτα για να παρακολουθήσουν την προπόνηση των μικρών, ενώ θα δώσουν το παρών και στο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: Gazzetta

Προηγούμενο άρθροΗ ΔΗΜ.ΑΡ. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για τις εκλογές
Επόμενο άρθροΠώς το σεξ επηρεάζει την νοημοσύνη, και αντίστροφα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.