Γήπεδο ΑΕΚ: Από Μάρτη οι εξελίξεις…

1

noemvrios-protiΤο επόμενο δίμηνο αναμένεται να είναι πολύ καθοριστικό για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια τόσο για τα θέματα που αφορούν τις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, όσο και για το οικονομικό πλάνο στο συμπεριλαμβάνονται η εκμετάλλευση του πάρκινγκ και η αγορά επιπλέον εκτάσεων που χρειάζονται.

Τα αρχικά στρέμματα που είχαν αποκτηθεί, δεν κάλυπταν την αναλογία που χρειάζεται, βάσει των θέσεων του γηπέδου και για αυτό έγινε επιπλέον επένδυση για να μην υπάρξει θέμα προσφυγής. Όλες οι διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του Μαρτίου, με μοναδική εκκρεμότητα την άδεια από το ΔΟΚΚ.

Στο διάστημα αυτό, θα γίνει και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «Δικέφαλος 1924» ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με την ονοματοδοσία του γηπέδου.

Να διευκρινιστεί πως παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται κι η διαδικασία για τη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής, που θα αφορά την παραχώρηση του οικοπέδου στη «Δικέφαλος 1924».

protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΓκαζάκια στο Γραφείο του Γιάννη Μιχελάκη!!!
Επόμενο άρθροΕνημέρωση για τον Μεγάλο χορό των Ηπειρωτών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.