Το σεξ σε… ελεύθερη πτώση

0

sex111

Η οικονομική κρίση και τα προβλήματα που αυτή συνεπάγεται σε συνδυασμό με την τεχνολογία, συνιστούν την απειλή που έχει εισβάλλει στην κρεβατοκάμαρα των σύγχρονων ανθρώπων και επηρεάζει την ερωτική τους ζωή, οι οποίοι έρχονται σε επαφή μόλις τέσσερις φορές τον μήνα!

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει βρετανική Εθνική Μελέτη της Σεξουαλικής Διάθεσης και του Τρόπου Ζωής, η οποία δείχνει ότι αντί όσο περνάνε τα χρόνια οι συνθήκες διαβίωσης να γίνονται πιο εύκολες, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και το «θύμα» είναι η σεξουαλική ζωή των ανθρώπων.

«Οι άνθρωποι ανησυχούν για τις δουλειές τους και τα χρήματα. Δεν έχουν όρεξη για σεξ. Πιστεύουμε, όμως, ότι πίσω από αυτή τη μείωση σεξουαλικών επαφών κρύβονται και οι νέες τεχνολογίες. Οι άνθρωποι έχουν ταμπλέτες και έξυπνα κινητά τηλέφωνα, τα οποία παίρνουν μαζί τους στην κρεβατοκάμαρα για να μπουν στο twitter, το facebook ή για να απαντήσουν σε προσωπικά και επαγγελματικά e-mails», αναφέρει χαρακτηριστικά η δρ Καθ Μέρσερ, καθηγήτρια του University College του Λονδίνου και μία από της συγγραφείς της μελέτης.

Για την πραγματοποίηση της έρευνας, οι ειδικοί ζήτησαν από 15.00 εθελοντές να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο για τις προσωπικές τους στιγμές, από το οποίο προέκυψε ότι οι άντρες κάνουν κατά μέσο όρο 4,9 φορές σεξ το μήνα, ενώ οι γυναίκες 4,8. Ενδεικτικό της μείωσης της σεξουαλικής δραστηριότητας των ζευγαριών είναι τα αποτελέσματα πανομοιότυπων ερευνών που είχαν πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των ετών 1990-1991 και το 1999-2001 και είχαν δείξει ότι ο μέσος όρος επαφών ξεπερνούσε τις έξι και στα δύο φύλα.

Την ίδια ώρα, φαίνεται ότι έχει μειωθεί και η ηλικία της πρώτης επαφής τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια. Το 30% των εθελοντών 16 έως 24  παραδέχτηκε ότι ήταν σεξουαλικά ενεργό από την αρχή της εφηβείας του και μοιραία αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί ο αριθμός σεξουαλικών συντρόφων και για τα δύο φύλα.

Τέλος, φαίνεται ότι οι τηλεοπτικές σειρές, τύπου “Sex and the City”, έκαναν τις γυναίκες πιο δεκτικές στον… πειραματισμό με το 16% να αναφέρει ότι έχει σεξουαλική εμπειρία με το ίδιο φύλο.
(antenna.gr)

Προηγούμενο άρθροΔείτε το πρόγραμμα εορτασμού των Θεοφανείων στη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα
Επόμενο άρθροOι 20 υποσχέσεις που πρέπει να τηρηθούν για τη νέα χρονιά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.