Τα ΝΕΑ του Ιωνικού

0

Kleisto-Gymnastirio-Ionikou-NF1111ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ,ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΤΑΙ ΜΠΡΕΙΚ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ ,ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ.
ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 –ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –Α.Ο ΠΑΠΑΓΟΥ 3-0 σετ .

Τα κορίτσια του Ιωνικού ΑΣ μετά από πολύ καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στην άμυνα  πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αποκλείοντας τον ΑΟ Παπάγου (Α2 Εθνική )  με 3-0 σετ ( 26-24,27-25,25-16)Ο Αγώνας ήτανε συναρπαστικός στα 2 πρώτα σετ και μέτρησε πολύ η ψυχραιμία των αθλητριών μας  . Στο 3ο σετ οι Γυναίκες μας κυριάρχησαν (25-16)και έφτασαν εύκολα στην νίκη .

ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Α2 ΕΘΝΙΚΗ- ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΓΑΣ 27-20 .Αήττητο συνεχίζει το Χάντ Μπολ ,στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής νίκησε πολύ εύκολα τον ΓΑΣ Καματερού με 27-20.Ο Ιωνικός με πολύ δυνατή άμυνα και καλή οργάνωση στην επίθεση δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και τελικά έφτασε άνετα στην επικράτηση .

ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ -ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –Α.Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ 2-3 ΣΕΤ.Ανέξάρτητα από το αποτέλεσμα η ομάδα μας αγωνίστηκε πολύ καλά προηγήθηκε στα σετ 2-1 και τελικά στο ται μπρέικ ηττήθηκε από την πολύ καλή ομάδα του Α.Ο Οδυσσέα με 2-3 σετ .Μοναδικό κέρδος από τον αγώνα η συγκομιδή του ενός βαθμού .

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΒΟΛΕΙ -ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ(ΕΣΠΑΑ)Τελείωσε η Α Φάση των αγώνων, οι Κορασίδες του Ιωνικού ΑΣ κατέλαβαν στον 4ο όμιλο την 4η θέση με απολογισμό 4 νίκες ,6 ήττες, 14 βαθμούς και πέρασαν στην 2η φάση του πρωταθλήματος  .Κόουτς η Λούση Σύλλα.ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ( ΕΣΚΑ) Την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στον 4ο όμιλο που αγωνίζεται ο Ιωνικός ΑΣ οι Κορασίδες μας έχουν απολογισμό 5 νίκες, 5 ήττες ,επίθεση –άμυνα  450-400 π, την 4η θέση και 15 βαθμούς. Κόουτς η Χατζοπούλου Έλενα και η Μαυροειδή Παρασκευή.

Προηγούμενο άρθρο“ΜΠΡΟΣΤΑ” με την Β. Αγαγιώτου! Δείτε την εκλογική διακήρυξη…
Επόμενο άρθροΣυντάξεις: Ανατροπή στα όρια ηλικίας για 750.000 εργαζομένους (αναλυτικοί πίνακες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.