Ο Αδαμάντιος Παϊδας ευχαριστεί:

0

ADAMANTIOS-2-PAIDAS_2Από τα ξημερώματα της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου, τα ακραία καιρικά φαινόμενα  υπό την μορφή ισχυρών ανέμων έπληξαν και την πόλη μας.

Αυτή η θεομηνία άφησε πίσω της ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.

Οι πτώσεις πολλών δένδρων δημιούργησαν προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ, στις γραμμές του ΗΛΠΑΠ αλλά και σε λίγα σταθμευμένα οχήματα.

Ως μεγάλη απώλεια που φέρει θλίψη, πρέπει να θεωρηθεί και η πτώση του υπεραιωνόβιου πεύκου που στόλιζε την κεντρική πλατεία της πόλης μας, πεύκο περίπου άνω των 200 ετών.

Ο μηχανισμός του Δήμου  λειτούργησε αποτελεσματικά .

Άμεση ήταν και η συμβολή της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού που εκτός από την αποκομιδή των σκουπιδιών, συνέδραμε (έως το βράδυ)  με ζήλο τις άλλες υπηρεσίες  δηλώνοντας την παρουσία της όπου χρειάστηκε για την αποκατάσταση των προβλημάτων.

Θεωρώ την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού για την πολύτιμη συμβολή τους και την αλληλεγγύη που υπέδειξαν σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού

 Αδαμάντιος Παΐδας

Προηγούμενο άρθροΝέλσον Μαντέλα: Οι 15 πιο ιστορικές φράσεις του
Επόμενο άρθροΈγκυος σε έξι μήνες με νέα μέθοδο εξωσωματικής γονιμοποίησης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.