Μια πρωτοποριακή διαδικτυακή υπηρεσία:Ορίστε εσείς την τιμή διαμονής που θέλετε

0

PokeHotelsΠώς θα σας φαινόταν αν, αντί να ψάχνετε ατελείωτα για το κατάλυμα που θα περάσετε τις χειμερινές σας διακοπές, απλά δηλώνατε το budget σας σε μια εφαρμογή στο διαδίκτυο και μέσα σε λίγες ώρες είχατε στο email σας όλα τα ξενοδοχεία που δέχονται να σας φιλοξενήσουν στην τιμή που εσείς ορίσατε; Και στη συνέχεια, συγκρίνατε τα καταλύματα και μέσω της εφαρμογής κάνατε κράτηση στο ξενοδοχείο που σας ταιριάζει! Απίστευτο; Κι όμως!

Η PokeHotels.com (www.pokehotels.com) είναι μια πρωτοποριακή διαδικτυακή υπηρεσία που δημιουργήθηκε πρόσφατα από μια ομάδα νέων ανθρώπων και κερδίζει τις προτιμήσεις όχι μόνο των ταξιδιωτών αλλά και των ξενοδόχων.

Μέσα σε λίγους μήνες πολλά αξιόλογα ξενοδοχεία και ξενώνες σε hot χειμερινούς προορισμούς, όπως Πήλιο, Καλάβρυτα, Ζαγοροχώρια και Καρπενήσι, συμμετέχουν ήδη στην υπηρεσία.

  Σύμφωνα με την PokeHotels.com αν κάνετε κράτηση έως τις 20 Δεκεμβρίου θα επωφεληθείτε από τον εορταστικό μποναμά που σας επιστρέφει το 10% του ποσού της κράτησης.
(lifo.gr)

Προηγούμενο άρθροBελτίωση του καιρού από αύριο Πέμπτη!
Επόμενο άρθροΠόσα θα πληρώσουμε σε φόρους για ακίνητα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.