Δήλωναν άνεργοι και θησαύριζαν διοργανώνοντας όργια

0

porneia

Ένα ζευγάρι στη Γερμανία κατηγορείται για φοροδιαφυγή ενός εκατομμυρίου ευρώ, καθώς ενώ δήλωναν άνεργοι τα 8 τελευταία χρόνια διοργάνωναν όργια σε δωμάτια ξενοδοχείων της χώρας.
Στα πάρτι αυτά χρέωναν τους πελάτες με 180 ευρώ για τη συμμετοχή τους σύμφωνα με την εφημερίδα The Local. Ο 51χρονος άνδρας και η 49χρονη σύζυγός του είχαν δικτυωθεί σε περισσότερα από 450 ξενοδοχεία σε όλη την χώρα.

Το ζευγάρι από τη Φρανκφούρτη δεν είχε καταθέσει τα 8 τελευταία χρόνια φορολογική δήλωση καθώς δήλωναν άνεργοι, ενώ ήταν και στο ταμείο ανεργίας.

To εμπόριο του σεξ στη Γερμανία έχει απογειωθεί από το 2002 οπότε και νομιμοποιήθηκε η πορνεία. Υπολογίζεται πως τα 2/3 των 400.000 εργατριών του σεξ είναι ξένες και σε μεγάλο ποσοστό εξαρτώνται από εκείνους που τους υποσχέθηκαν εργασία στην Γερμανία.
(news247.gr)

Προηγούμενο άρθροΠρόσληψη 450 αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων σε τάξεις υποδοχής Ζ.Ε.Π.
Επόμενο άρθροΑλληλεγγύη είναι η λέξη κλειδί…!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.