Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 - 12:12 μμ

Έρχονται νέες προσλήψεις για την υποστήριξη των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

ergasiaΝέες προσλήψεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζονται σε φορείς υλοποίησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΕΣΠΑ, προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χαζηδάκης κατά τη σημερινή παρουσίαση για τις προτεραιότητες και την αρχιτεκτονική του ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020.

Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης υπάρχει ήδη συννενόηση με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στο πλαίσιο των προσλήψεων που θα γίνουν σε συμφωνία με την τρόικα, για αναπλήρωση όσων φύγουν από το Δημόσιο στο πλαίσιο του προγράμματος κινητικότητας, να γίνουν μια σειρά από προσλήψεις νέων ανθρώπων με ποιοτικά δεδομένα και χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτών των προσλήψεων θα υπάρξει μία ΜΟΔ ΙΙ ή μια διεύρυνση του στελεχιακού δυναμικού της ΜΟΔ, προκειμένου να υποστηριχθούν οι φορείς εκείνοι οι οποίοι παρουσιάζουν αδυναμίες στην υλοποίηση έτσι ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ και με όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται και είναι ενταγμένες στα ήδη συμφωνηθέντα με την τρόικα.
(diorismos.gr)

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!