Έρχονται νέες προσλήψεις για την υποστήριξη των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ

0

ergasiaΝέες προσλήψεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζονται σε φορείς υλοποίησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΕΣΠΑ, προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χαζηδάκης κατά τη σημερινή παρουσίαση για τις προτεραιότητες και την αρχιτεκτονική του ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020.

Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης υπάρχει ήδη συννενόηση με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στο πλαίσιο των προσλήψεων που θα γίνουν σε συμφωνία με την τρόικα, για αναπλήρωση όσων φύγουν από το Δημόσιο στο πλαίσιο του προγράμματος κινητικότητας, να γίνουν μια σειρά από προσλήψεις νέων ανθρώπων με ποιοτικά δεδομένα και χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτών των προσλήψεων θα υπάρξει μία ΜΟΔ ΙΙ ή μια διεύρυνση του στελεχιακού δυναμικού της ΜΟΔ, προκειμένου να υποστηριχθούν οι φορείς εκείνοι οι οποίοι παρουσιάζουν αδυναμίες στην υλοποίηση έτσι ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ και με όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται και είναι ενταγμένες στα ήδη συμφωνηθέντα με την τρόικα.
(diorismos.gr)

Προηγούμενο άρθρο«ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ για τις ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ & το ΑΛΣΟΣ της ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ»
Επόμενο άρθροΤα επόμενα βήματα του υπουργού παιδείας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.