6 Υποτροφίες από το Ίδρυμα Γαζή – Τριανταφυλλόπουλου

0

υποτροφιεςΤο ίδρυμα “Γαζή -Τριανταφυλλόπουλου” προκηρύσσει τη χορήγηση έξι (6) υποτροφιών για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, στο εσωτερικό ή το εξωτερικό κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Οι υποτροφίες θα δοθούν σε Έλληνες φοιτητές και πτυχιούχους ΑΕΙ που κατάγονται από την Ευρυτανία ή κατοικούν στην Ευρυτανία για τουλάχιστον μια πενταετία.
Πρόγραμμα Υποτροφιών

Το πλήρες πρόγραμμα των υποτροφιών έχει ως εξής:

1. Πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών για φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Θα χορηγηθούν τέσσερις (4) υποτροφίες για όλα τα γνωστικά πεδία για φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το προηγούμενο έτος σπουδών και έχουν με επιτυχία εξετασθεί σε όλα τα μαθήματα του έτους. Δεν περιλαμβάνονται πρωτοετείς φοιτητές και φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τα προβλεπόμενα για τη σχολή τους έτη σπουδών.

2. Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών πτυχίων ΑΕΙ.

Θα χορηγηθούν δύο (2) υποτροφίες για όλα τα γνωστικά πεδία στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό.

Απαιτήσεις υποψηφιότητας – Υποβολή αιτήσεων

Οι απαιτήσεις υποψηφιότητας συνοδευόμενες από όλα τα δικαιολογητικά σε τρία (3) αντίτυπα, θα υποβάλλονται από 01.12.2013 μέχρι 31.01.2014 στη Γραμματεία του Ιδρύματος, οδός Ρήγα Φεραίου 2 Καρπενήσι Τ.Κ. 36100, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και από ώρα 10.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. ή θα αποστέλλονται ταχυδρομικά στην ίδια διεύθυνση.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας αυτής καμία αίτηση δεν θα γίνει δεκτή. Υποψηφιότητες με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα εξετάζονται και οι ελλιπείς φάκελοι θα επιστρέφονται.

Τα προσόντα των υποψηφίων, οι προϋποθέσεις, η διαδικασία επιλογής και κάθε άλλη σχετική πληροφορία περιέχονται στον Κανονισμό Υποτροφιών του Ιδρύματος.
Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε στο τηλέφωνο 22370-24766 όπως και στο email: idryma.gazi@gmail.com.

(neolaia.gr)

Προηγούμενο άρθροΠοια εφαρμογή βρίσκει τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια;
Επόμενο άρθροHelen Flanagan | Η πιο σέξυ Βρετανίδα! (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.