Συμμετοχή στην απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ από εργαζόμενους στα ΜΜΜ

0

apergiesΝέα 24ωρη πανεργατική απεργία διοργανώνουν για την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, με κεντρικά αιτήματα θέσεις εργασίας για όλους, επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και δημοκρατικά δικαιώματα. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς. Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 09:00 έως τις 12:00. Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Την Τετάρτη επίσης, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 09:00 έως τις 21:00. Το Μετρό, το Τραμ και ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος θα λειτουργήσουν κανονικά ολόκληρη την ημέρα. Η απεργιακή συγκέντρωση των ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Πεδίον του Άρεως. Ξεχωριστή συγκέντρωση στις 10:30 διοργανώνει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
(lifo.gr)

Προηγούμενο άρθρο7.30μ.μ.| Δείτε ΕΔΩ Live σε Μεγάλη Οθόνη: Τι θα πληρώσουν οι Δημότες και τα Μαγαζιά, της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας???
Επόμενο άρθροΤο Facebook συνιστά κίνδυνο για τα παιδιά, καταγγέλλουν γονείς θυμάτων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.