Σγουρός: Σε 2-3 χρόνια έτοιμo το Γήπεδο της ΑΕΚ…

0

sgouros_melissanidisΤην πεποίθησή του πως θα χρειαστούν 2-3 χρόνια για να ολοκληρωθεί η ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, εξέφρασε ο Γιάννης Σγουρός. Ο Περιφερειάρχης Αττικής μιλώντας στη Live Sport

-το πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο της ΑΕΚ: «Σε δύο με τρία χρόνια. Υπό ιδανικές συνθήκες σε δύο, το ρεαλιστικό όμως είναι ότι η ΑΕΚ θα μπει στο γήπεδό της σε τρία χρόνια από σήμερα. Κι όλα αυτά εφόσον η μελέτη που θα κατατεθεί σε μας είναι τέλεια. Γιατί αν υπάρξει λάθος, όλα τα προβλήματα θα παρουσιαστούν εκεί. Όμως κι εγώ πιστεύω πως το γήπεδο της ΑΕΚ θα κατασκευαστεί. Δεν είναι τρελός ο Μελισσανίδης για να μπαίνει μπροστά. Βάζει τη ζωή του, την ψυχή του γι’ αυτό το έργο».

-την κατεδάφιση του «Ν. Γκούμας»: «Ήμουν κατηγορηματικά αντίθετος με την κατεδάφισή του. Είχε έρθει ο Γιάννης Γρανίτσας με τα σχέδια του νέου γηπέδου και του είχα πει ‘αν το γκρεμίσεις, δεν είναι εύκολο να το ξαναφτιάξεις’. Το γήπεδο μετά το σεισμό δεν είχε ουσιαστικό πρόβλημα πέρα από κάποιο από τα πέταλα. Τους είχε πει ότι η ΓΓΑ θα διαθέσει ένα κονδύλι για τις ζημιές. Εκείνοι όμως απευθύνθηκαν σε εταιρεία και πήραν τη μελέτη για το γκρέμισμα του γηπέδου. Τότε ήταν που πάγωσα, επειδή γνώριζα το νομικό κυκεώνα για την κατασκευή νέου γηπέδου. Εδώ ακόμη και τώρα για να χτιστεί το γήπεδο θα περάσει από χίλια μύρια κύματα».

postgame.gr

Προηγούμενο άρθροΗ Μεσογειακή διατροφή ξανά στο προσκήνιο – Είναι «ασπίδα» για σωματικές και ψυχικές νόσους
Επόμενο άρθροΥπάρχει… ζωή στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.