Ρύθμιση για να μη χαθεί το εξάμηνο στα ΑΕΙ

0

university1Το υπουργείο Παιδείας προωθεί ρύθμιση προς όφελος των φοιτητών, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όλους ανεξαιρέτως τους φοιτητές, όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, να εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν στην εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου και Ιουνίου 2014, ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο. Η συγκεκριμένη τροπολογία ψηφίζεται  σήμερα.

Περίπου μιάμιση ώρα κράτησε η χθεσινή συνάντηση του υπουργού Παιδείας με τους εκπροσώπους του συντονιστικού των πρυτάνεων. Και οι δύο πλευρές σημείωσαν ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα.

Ο υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε επίσης σημαντικό το γεγονός ότι προσέρχονται στον διάλογο και οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ με τους εκπροσώπους συναντάται αυτή την ώρα. Στη συνάντηση θα είναι και ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Θ. Πελεγρίνης.

Στο μεταξύ, δύο νέες 24ωρες απεργίες, για σήμερα και αύριο Πέμπτη, κήρυξαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
(diorismos.gr)

Προηγούμενο άρθροΗ φιλαδελφεια-χαλκηδονα στο Εθνικο Δημοτολογίο!
Επόμενο άρθροΠάτρα: Νεκρή σε τροχαίο 19χρονη φοιτήτρια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.