Παπαδημούλης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών το 2014

0

papadimoulisΤην άποψη πως «το σενάριο των τριπλών εκλογών είναι ανοιχτό» εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλης και υποστήριξε ότι μετά τις Ευρωεκλογές θα έρθει το νέο μνημόνιο «που έχει προαναγγείλει ο κ. Σόιμπλε, παρ’ ότι ο κ. Σαμαράς το διαψεύδει».
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «είναι σε αποδρομή» και ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ «τρέμουν» ότι στις ευρωεκλογές θα εισπράξουν ως άθροισμα πολύ χαμηλά ποσοστά.

Ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε ακόμη ότι η κυβέρνηση «θα πρέπει να ξεχάσει τις πονηρές ιδέες ότι οι ευρωεκλογές θα γίνουν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών», καθώς, όπως είπε, ο νόμος Ραγκούση ορίζει ότι οι ευρωεκλογές γίνονται την ίδια ημέρα με την εκλογή των δημάρχων και των δημοτικών συμβουλίων στον πρώτο γύρο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε -μεταξύ άλλων- ότι η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να λάβει νέα μέτρα, τα οποία έχει βαφτίσει «διαρθρωτικές παρεμβάσεις».

Αναφερόμενος στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τη Γερμανίδα καγκελάριο, ο κ. Παπαδημούλης σχολίασε ότι οι δηλώσεις του κ. Σαμαρά και της κ. Μέρκελ θύμισαν δύο παλιές λαϊκές παροιμίες:

«Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του» και «Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι», ενώ για τα μέτρα τόνισε πως «η ουσία είναι ότι το φλέγον ζήτημα των νέων μέτρων, η κ. Μέρκελ το παρέπεμψε στην τρόικα, λέγοντας ότι η διαφορά είναι στο μισό, ένα ή 1,5 δισ. ευρώ και επίσης ότι ο προϋπολογισμός του 2014 έχει πρόβλημα, γιατί είναι στον αέρα».
(ethnos.gr)

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο ο Κ. Σαραντόπουλος της «Απογευματινής»
Επόμενο άρθροΕγκαινιάστηκε το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Nokia στην Ελλάδα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.