ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Φ.Χ.: Καταγγελία μεθόδευσης Φίμωσης από την Δημοτική αρχή Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!

0

laikh-syspeirvsh-poliths-goymaΛάβαμε δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και το δημοσιεύουμε:

 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να φιμώσει τη φωνή των εκλεγμένων συμβούλων του ΚΚΕ στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων. Η πρακτική αυτή από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής (αφαίρεση του λόγου, κλείσιμο μικροφώνων κ.α.) δεν αποτελεί μεμονωμένο γεγονός αλλά συνολική προσπάθεια να φέρει στα μέτρα της τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, να μην ακουστούν ολοκληρωμένες τοποθετήσεις που αντικειμενικά κινούνται προς το συμφέρον των εργαζομένων και των ευρύτερων λαϊκών στρωμάτων της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Φοβούνται το λαό γι’ αυτό και προσπαθούν να σαμποτάρουν τους κομμουνιστές!!

Δεν θέλουν την πολιτική αντιπαράθεση, ιδίως όταν αυτή τους ξεσκεπάζει ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης!! Θέλουν δημοτικά συμβούλια – φιέστες για να μην βγάζει ο λαός κανένα συμπέρασμα, να αποπροσανατολίζεται από τα πραγματικά προβλήματα, να μένει στο απυρόβλητο η πολιτική που εφαρμόζουν!

Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν πως με τέτοιες μεθόδους μπορούν να φιμώσουν τους κομμουνιστές, να τους σταματήσουν!! Θα δώσουμε ακόμα πιο δυναμικά τη μάχη της οργάνωσης της πάλης των εργαζομένων ενάντια στην πολιτική που μας τσακίζει όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα για λογαριασμό των μονοπωλίων, μέχρι να γίνει κτήμα των εργαζομένων πως χωρίς αυτούς γρανάζι δεν γυρνά!

Θα αποκαλύπτουμε το ρόλο τους ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης καθημερινά στους εργαζόμενους, στις λαϊκές γειτονίες, τα μικρομάγαζα, όπου ζει και εργάζεται η εργατική τάξη της περιοχής μας και τα παιδιά της.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ – ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2013

 

Προηγούμενο άρθροΠόσοι θα είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στην Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα???
Επόμενο άρθροΣεισμός τώρα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.