Κρίσιμες επαφές για την “Αγιά Σοφιά”…

0

fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (67)Εντός χρονοδιαγράμματος βαδίζουν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του αναφορικά με την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να ρυθμίσουν όλες τις παραμέτρους που θα προκύψουν, καθώς τον Φεβρουάριο του 2014, όπως δηλώνουν, θέλουν να αρχίσουν τα έργα.

Οι επόμενες κινήσεις τους είναι οι εξής: Μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου να έχει γίνει νέος κύκλος επαφών με τη ΓΓΑ και τη διεύθυνση οικοδομικών και κτιριακών κανονισμών, προκειμένου να εγκριθεί η προμελέτη, ενώ μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα να γίνει συνάντηση με την Περιφέρεια, στην οποία θα κατατεθούν συμπληρωματικά έγγραφα ώστε να γίνει ένα ακόμη βήμα για την έκδοση των προαδειών.

Όσον αφορά τη χρηματοδότηση, ο “Τίγρης” είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των απλών φίλων της ΑΕΚ, σε αντίθεση με τους οικονομικά ισχυρούς και επιφανείς φίλους της ομάδας. Τέλος, ένα σημαντικό ποσό θα εξασφαλιστεί και από την ονοματοδοσία του γηπέδου, για την οποία φέρονται μέχρι στιγμής να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον τέσσερις μεγάλες εταιρείες.

Πηγή: postgame.gr

Προηγούμενο άρθροΕΠΤΑ(7;) Υποψήφιοι Δήμαρχοι στην Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα!!!
Επόμενο άρθροΣτη “φάκα” άλλοι 10 υπάλληλοι του Δήμου…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.