Γήπεδο ΑΕΚ: Το Δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει αν θα εγκρίνει ή όχι την προμελέτη του έργου!!!

0

nea_filadelfeia121-690x404Την Τετάρτη το Δημοτικό συμβούλιο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, θα εγκρίνει ή όχι, την προμελέτη του έργου για την κατασκευή του νέου Γηπέδου της ΑΕΚ.

Δείτε την πρόσκληση:

 Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 20.11.2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης») για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

Έγκριση προμελέτης του έργου «Κατασκευή Νέου Γηπέδου Α.Ε.Κ.».

  • Σας ενημερώνουμε ότι όποιος από τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους επιθυμεί, μπορεί να μελετήσει το φάκελο της κατατεθείσας προμελέτης στο γραφείο του Προέδρου του Δ.Σ. (4ος όροφος Δημαρχείου) ή να προβεί στην αναπαραγωγή του περιεχομένου του ιδίοις εξόδοις.

Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο“ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ”: Επίσημη Πρώτη του Απόστολου Κόντου…
Επόμενο άρθροΔιεθνής διάκριση για Ελληνίδα επιστήμονα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.