Γήπεδο ΑΕΚ: Κατατέθηκαν τα σχέδια στον Δήμο Φ.Χ.! Σύντομα συνεδρίαση Δ.Σ. για έγκριση(???)!

0

nea_filadelfeia12Μετά από την κατάθεση του σχετικού φακέλου από την Α.Ε.Κ., με τα τελικά σχέδια του έργου, η Διοίκηση του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, θα ορίσει την ημερομηνία πραγματοποίησης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με σκοπό τη λήψη αποφάσεων που αφορούν στο θέμα της ανέγερσης του Γηπέδου της ΑΕΚ στην πόλη μας.

«Συνεχίζουμε τις ενέργειες που απαιτούνται για την υλοποίηση αυτού του οράματος, όπως αξίζει στην ιστορία της μεγάλης aek-paroysoash-gaitanaομάδας της Α.Ε.Κ. Όπως έχω πει πολλές φορές, από την πρώτη στιγμή στεκόμαστε δίπλα στην Α.Ε.Κ στην προσπάθεια πραγματοποίησης αυτού του έργου Αθλητισμού και Πολιτισμού στην περιοχή μας. Πρόκειται για ένα έργο που ενσαρκώνει τον προσφυγικό Ελληνισμό και ταυτίζεται ουσιαστικά με την παράδοση και την ιστορία των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας» τόνισε η Δήμαρχος της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος κα Ευτυχία Γαϊτανά – Αποστολάκη μετά την επίσημη παρουσίαση του νέου Γηπέδου της Α.Ε.Κ στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, την προηγούμενη Τετάρτη.

Προηγούμενο άρθροΑπουσίες μαθητών Λυκείου όταν συμμετέχουν σε εθελοντική αιμοδοσία
Επόμενο άρθροΤρία χρόνια χωρίς τον Γιώργο Αποστολάκη…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.