Γήπεδο ΑΕΚ: Ανακοίνωση-Θέση Π.Γρετζελιά, Β.Αγαγιώτου…

0

DSC00087Μετά τη συνεδρίαση στις 20/11/2013 με θέμα: «Έγκριση προμελέτης του έργου κατασκευή Γηπέδου ΑΕΚ», επιχειρείται, από συγκεκριμένους κύκλους, συστηματική παραπληροφόρηση ότι δήθεν εναντιωθήκαμε με την ψήφο μας στο μεγάλο αυτό έργο.

Θυμίζουμε σε όλους ότι η θετική μας στάση για το γήπεδο της ΑΕΚ, στο χώρο που της ανήκει, ήταν, είναι και παραμένει σταθερή και αμετάβλητη στη διάρκεια του χρόνου.

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, λοιπόν,

  • Ψηφίσαμε ΝΑΙ στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.
  • Ψηφίσαμε ΝΑΙ και εγκρίναμε όλους τους οικοδομικούς όρους και το Συντελεστή Δόμησης, όπως ζητήθηκαν από την ΑΕΚ και σύμφωνα με την τεχνική έκθεση που τέθηκε υπόψη μας.

Άλλη τεχνική έκθεση, πέραν αυτής της κατασκευής του γηπέδου, που να αναφέρεται σε υπογειοποιήσεις ή πεζοδρομήσεις των γύρω δρόμων, δε δόθηκε μέχρι σήμερα στο Δήμο ούτε τέθηκε υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου στην εν λόγω συνεδρίαση. Όταν και αυτές οι μελέτες ολοκληρωθούν και τεθούν υπόψη των υπηρεσιών του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου, τότε με αίσθημα ευθύνης θα πάρουμε τη θέση και την απόφαση που πρέπει.

Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τη θέση μας στο ζήτημα του γηπέδου της ΑΕΚ και κάθε άλλη στρέβλωση των λεγομένων και θέσεων μας γίνεται σκόπιμα από γνωστούς κύκλους, οι οποίοι ευθύνονται και για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχει γήπεδο τόσα χρόνια και αγωνίζεται μακριά από τη Φιλαδέλφεια.

Πιστεύουμε ότι το γήπεδο είναι ένα έργο που θα βοηθήσει πολύπλευρα την πόλη μας και καλά θα κάνουν όλοι να το αφήσουν μακριά από αντιπαραθέσεις και προεκλογικά παιχνίδια.

Σήμερα, είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε η ομοψυχία όλων των πολιτών και όλων των φορέων έτσι ώστε, τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, να ολοκληρωθεί το δυνατό συντομότερα το έργο και να γυρίσει η ΑΕΚ πάλι στο σπίτι της.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ –ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΑΓΑΓΙΩΤΟΥ ΒΑΣΩ

Προηγούμενο άρθροHelen Flanagan | Η πιο σέξυ Βρετανίδα! (photos)
Επόμενο άρθροΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Διαβάστε on-line την Νέα εφημερίδα του Fx-news (Νοέμβριος 2013)!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.