Βροχές στη νότια Ελλάδα

0

vroxes,nefoseis111Σάββατο:Στα ανατολικά και τα νότια θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στις νοτιότερες περιοχές θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα στα βόρεια 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.
Κυριακή:Στα ανατολικά και νότια θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές στη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στο Ιόνιο.Στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Προηγούμενο άρθροΥποτροφίες για φοιτητές ιατρικής ή νοσηλευτικής από το κληροδότημα Ν. Μικρουλάκη
Επόμενο άρθροΟι πιο hot 40άρες του πλανήτη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.