ΒΙΝΤΕΟ: «Το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας εκπέμπει SOS»! (επανάληψη)

0

Αναδημοσιεύουμε το επιτυχημένο βίντεο-Ρεπορτάζ του Fx. (*1η δημοσίευση 27/12/2012.) και με κάθε επιφύλαξη για τις αλλαγές που τυχόν έχουν γίνει από την πρώτη προβολή στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας.

Είναι το Νο2, τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ για το άλσος.

 Δυστυχώς το Νο1, κάποιοι επιτήδειοι το οικειοποιηθήκαν και το προβάλλουν μετά από δυο χρόνια, σαν δική τους τρομερή επιτυχία και μάλιστα το στέλνουν σε ΜΜΕ σαν προσωπική τους επιτυχία. Βλέπεται λόγω της επικαιρότητας με την ΑΕΚ και το Άλσος… πουλάει…

 “Αλλά με ξένα κόλλυβα… η αποτυχία τους ήταν και είναι δεδομένη!!!”

“To Fx-news.gr από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε την λειτουργία του, έχει ξοδέψει τόνους “ψηφιακού μελανιού” και πολλές ώρες ρεπορτάζ, για τον πνεύμονα του τόπου μας, το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

Το Άλσος μας, το οποίο πεθαίνει, αργά και βασανιστικά…

Το Άλσος μας, που μεγαλώσαμε όλοι μας μέσα του, που παίξαμε, χτυπήσαμε, αγαπήσαμε, παραπαίει…

Δυστυχώς και όπως θα δείτε στο συγκλονιστικό Ντοκιμαντέρ-Ρεπορτάζ που ακολουθεί, είναι αμφίβολο εάν οι επόμενες γενιές θα μπορέσουν να το αγαπήσουν… μιά και είναι αμφίβολο αν θα υπάρχει Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας!!!”

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη ο Πέτρος Κωστόπουλος για χρέη προς το Δημόσιο
Επόμενο άρθροΚοινωφελής: 4.850 υπάλληλοι πληροφορικής σε δήμους και περιφέρειες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.