ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 2014 με Φίλαθλο και Αποδυτηριάκια…!!!

0

Σχεδόν όλα έτοιμα είναι για το …κρέμασμα του «Φιλάθλου της νέας εποχής» ξανά στα περίπτερα έπειτα από δύο –και λίγο παραπάνω- χρόνια.

Η επίσημη ημερομηνία έκδοσης δεν έχει οριστεί ακόμα, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του Fx-News αυτό αναμένεται να γίνει τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Τα δοκιμαστικά έχουν γίνει και οι συνάδελφοι που θα εργαστούν στον «Φίλαθλο της νέας εποχής» απλά περιμένουν ειδοποίηση, για την πρεμιέρα.

Ο «Φίλαθλος της νέας εποχής» υπόσχεται στο ευρύ κοινό του πλούσιο παρασκήνιο και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, με σχόλια και άρθρα «φωτιά» για ό,τι συμβαίνει μέσα κι έξω από τα γήπεδα, ενώ έρχεται με όπλο του την αλήθεια και με σεβασμό στους φιλάθλους.

Όλα αυτά όμως με μια ακόμα επιστροφή… Αποκλειστικές πληροφορίες του Fx-News αναφέρουν πως στα γραφεία της οδού Δήμητρος 31 στον Ταύρο έρχεται κι ο αποκαλυπτικός και τόσο διάσημος Αποδυτηριάκιας με την στήλη του στην τελευταία σελίδα «Μέσα/έξω απ΄τα αποδυτήρια». Μια στήλη σταθμός στην ιστορία των αθλητικών εφημερίδων.

Επιστροφή και για τον Αποδυτηριάκια...
Επιστροφή και για τον Αποδυτηριάκια…

Ο Αποδυτηριάκιας μπορεί να επιστρέφει, ωστόσο ο έτερος αγαπητός στο ευρύ κοινό του «Φιλάθλου», ο Γιώργος Γεωργίου δεν θα είναι σε αυτό το νέο ξεκίνημα της εφημερίδας.

Προηγούμενο άρθρο“Μανώλης Καλομοίρης” στο ΠΠΙΕΔ
Επόμενο άρθροCoca Cola | Στην Αθήνα έδρα του νέου Citizen Interaction Center
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.