ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μπέμπης πήγε, από το μαιευτήριο στη Σκεπαστή της ΑΕΚ…

0

aek-bebisΑπίστευτο! ΑΕΚτζής έγινε πατέρας και με το που βγήκε ο γιος του από το μαιευτήριο τον πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια στο χώρο που υπήρχε το παλιό γήπεδο της Ένωσης!

Ο πατέρας του μικρού Ενωσίτη έστειλε επιστολή στο σάιτ “κιτρινόμαυρης” απόχρωσης aek-live.gr.

“Είμαι ο γιος του friba21 και ήρθα στον μάταιο αυτό κόσμο στις 30/10… Λένε πως την ίδια μέρα γεννήθηκε και κάποιος Nτιέγκο Aρμάντο που έχει λέει το χέρι του Θεού… εγώ δε τον ξέρω αφού δεν έπαιξε ποτέ στην ΑΕΚΑΡΑ…  Μέσα στην κοιλιά της μαμάς μου έμαθα για την ΑΕΚ,για την προσφυγιά, και έμαθα να αγαπώ αυτά τα τρία μαγικά γράμματα. Εκείνο το βράδυ με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ δε σταμάτησα να στριφογυρίζω μέσα στην κοιλιά – έκανα παρέα στον μπαμπά που έκλαιγε σε κάποια γωνιά της «Σκεπαστής» – και κατάλαβα την διαφορά μας με τους υπόλοιπους οπαδούς… Στο μαιευτήριο μόλις βγήκα αναζήτησα το κασκολάκι της Original ενώ ο μπαμπάς με πήγε με το που φύγαμε από εκεί στον Ναό μας μπροστά από τη Σκεπαστή… Και εκεί το συνειδητοποίησα……
…Η ΑΕΚ είναι δεν είναι απλά τρόπος ζωής… είναι λόγος ύπαρξης…
με αγάπη και Ενωσίτικους χαιρετισμούς…”

Δείτε τις φωτογραφίες του ΑΕΚτζή μπέμπη στο aek-live.gr

Κάθε μέρα που περνά, οι ΑΕΚτζήδες αποδεικνύουν ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά. Πάει στην Σκεπαστή τους, της οποίας τα θεμέλια υπάρχουν ακόμα!

Προηγούμενο άρθροOι αεροσυνοδοί της Ryanair γδύνονται για καλό σκοπό στην Κρήτη
Επόμενο άρθροΝικόλαος Πλαστήρας (1883 – 1953)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.