Ανεβαίνει η θερμοκρασία

0

cats
Για αύριο Σαββάτο,στα δυτικά αναμένονται νεφώσεις με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου, της Δ. Μακεδονίας και της Δ. Στερεάς.

Στα ανατολικά θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κυρίως σε περιοχές της ανατολικής Πελοποννήσου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 5 με 7 και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Για την Κυριακή,κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα Ηπειρωτικά και στο νότιο Αιγαίο.Θα πέσουν χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.

Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα Πελάγη 8 τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα δυτικά.Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

Προηγούμενο άρθροΚωστόπουλος, Γαβαλάς και η ξεφτίλα του ελληνικού δημοσίου!
Επόμενο άρθροΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/11 ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.