Άγιος Κοσμάς Ν.Φ.: Με κατάνυξη γιορτάστηκε η μνήμη του Άγιου Μηνά (Φωτορεπορτάζ)

0

agios-kosmas-agios-mhnas (13)Με κατάνυξη και λαμπρότητα τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του θαυματουργού στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Ν.Φιλαδέλφειας την 11η Νοεμβρίου 2013, όπου φυλάσσεται απότμημα από το Ιερό Λείψανο του Αγίου.

Της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π.Νεκτάριος Μουλατσώτης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής των Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ Σαρώφ, Τρικόρφου Δωρίδος, ο οποίος και ομίλησε, αναφερθείς στον βίο του Αγίου Μηνά και στην ετοιμότητα που πρέπει να έχουν οι Χριστιανοί για την ανά πάσα στιγμή καλή μαρτυρία τους μέσα στην κοινωνία, ιδιαίτερα στις δύσκολες ημέρες που ζούμε σήμερα.

Ακολούθησε εκκλησιαστική δοχή στην αίθουσα του Ιερού Ναού.
ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ κ.ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ
Αρχιμ . Τιμόθεος Ηλιάκης

agios-kosmas-agios-mhnas (1) agios-kosmas-agios-mhnas (2) agios-kosmas-agios-mhnas (3) agios-kosmas-agios-mhnas (4) agios-kosmas-agios-mhnas (5) agios-kosmas-agios-mhnas (6) agios-kosmas-agios-mhnas (7) agios-kosmas-agios-mhnas (8) agios-kosmas-agios-mhnas (9) agios-kosmas-agios-mhnas (10) agios-kosmas-agios-mhnas (11) agios-kosmas-agios-mhnas (12) agios-kosmas-agios-mhnas (14) agios-kosmas-agios-mhnas (15) agios-kosmas-agios-mhnas (16) agios-kosmas-agios-mhnas (17) agios-kosmas-agios-mhnas (18) agios-kosmas-agios-mhnas (19) agios-kosmas-agios-mhnas (20) agios-kosmas-agios-mhnas (21)

Προηγούμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: «Σε εξέλιξη το πρόγραμμα αναπλάσεων των παιδικών χαρών της πόλης μας»
Επόμενο άρθροΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Τον Ιανουάριο ο νέος Νόμος!!! Μείωση Δημοτικών συμβούλων…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.