Χάρης Τομπούλογλου: “Έργο πνοής για τη Νέα Φιλαδέλφεια…”!

0

tompoylogloy-ota-sport-aek

Aπόλυτα ευχαριστημένος με το σχέδιο του Δημήτρη Μελισσανίδη για το γήπεδο της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Φιλαδέλφειας, Χάρης Τομπούλογλου.

Τόνισε πως θα είναι ένα έργο που θα δώσει πνοή στην περιοχή, ενώ πιστεύει πως κανείς δεν θα σταθεί εμπόδιο στην υπολοίησή του. Αναλυτικά τα λόγια του στην «Ωρα των Σπορ»:

«Τα όσα μας παρουσίασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν πραγματικά εντυπωσιακά, μιας και μιλάμε για ένα έργο που θα υλοποιήσει τα όνειρα όλων εμάς, που έχουμε μεγαλώσει με την ΑΕΚ και την θέλουμε εδώ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

tompoylogloy-ota-sport-aek1

Μιλάμε για ένα μνημείο αθλητισμού και πολιτισμού και όχι για ένα απλό γήπεδο, το οποίο θα δώσει πνοή στην περιοχή και θα την αναβαθμίσει. Κανείς δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο και θα πρέπει να είναι… τρελός για να πράξει κάτι τέτοιο. Είναι πρότζεκτ άρτιο, που πληροί και με το παραπάνω τις προϋποθέσεις που απαιτούνται. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει μαζί με την αναγέννηση της ΑΕΚ να έρθει και η αναγέννηση της Νέας Φιλαδέλφειας και θα είμαι με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του και θα τον στηρίξω. Δεν νοείται Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς ΑΕΚ και πρέπει να το καταλάβουν αυτό όλοι.

Εδώ είναι το σπίτι μας και είμαι σίγουρος πως σύντομα θα γυρίσουμε και πάλι εκεί που ανήκουμε». Στην συνέχεια έκανε σύγκριση των δύο σχεδίων, αυτό που παρουσιάστηκε απο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και του Γιάννη Γρανίτσα. «Δεν υπάρχει καμία σχέση στα δύο σχέδια. Μα καμία όμως. Το τερατούργημα που είχε παρουσιάσει ο Γρανίτσας δεν μπορούσε ποτέ να υλοποιηθεί και φυσικά δεν θα μπορούσα και εγώ να το στηρίξω. Αρχικά να αναφέρουμε πως στο προηγούμενο πλάνο υπήρχαν εμπορικές χρήσεις και σε μεγάλο μάλιστα βαθμό, ενώ τώρα είναι μηδανικές. Το ύψος του τότε γηπέδου ήταν στα 40 μέτρα σε αυτό δεν θα είναι ούτε 25. Στο τότε πλάνο υπήρχε επέκταση στον χώρο του άλσους, ενώ τώρα δεν θα χαθεί ούτε… σπιθαμή. Κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό. Επίσης στο τωρινό πρότζεκτ ο συντελεστής δόμησης είναι κάτω από το 1 και ο συντελεστής κάλυψης δεν φτάνει ούτε στο 65%. Θα δημιουργηθούν θέσεις πάρκινγκ στην περιοχή του Μπριτάνια, θα γίνουν πεζοδρομήσεις και υπογιοποιήσεις δρόμων που θα δώσουν ανάσα στην περιοχή, ενώ παράλληλα υπάρχουν μελέτες που έχουμε δει και αφορούν την προσβασιμότητα στο γήπεδο.

Όλα αυτά δείχνουν την δουλειά που έχουν κάνει ο κύριος Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια και έχουν καταρτίσει ένα πρότζεκ ασύλληπτο και 100% υλοποιήσιμο. Υπάρχει ένα ζήτημα που θα ήθελα να αναφέρω πάντως και για το οποίο δεν έχει γίνει το παραμικρό. Η ΑΕΚ μας έχει ζητήσει να βρούμε μια λύση για το θέμα των σκουπιδιών που υπάρχουν στο Άλσος και τα οποία δεν γίνεται να βρίσκονται δίπλα από το γήπεδο της. Είναι το μοναδικό πράγμα που μας έχει ζητήσει η ΑΕΚ και από τον Δήμο δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Οι αρμόδιοι οφείλουν άμεσα να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις και να διευθετηθεί αυτό το θέμα, για να μην φτάσουμε στο σημείο η ΑΕΚ να είναι έτοιμη να ξεκινήσει τα έργα και να μην είμαστε εμείς».

Προηγούμενο άρθροΚάντε σεξ ακόμη κι αν δεν έχετε διάθεση
Επόμενο άρθροΔε μπορείς να μην υποκλιθείς σε μία Δούκισσα – Η πρέσβειρα ομορφιάς σύμφωνα με το Esquire
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.