Φιλοζωικός Φ.Χ.: Πρωτότυπες εκδηλώσεις για τα παιδιά της πόλης μας το…

0

filozoikos-filadelfias-pita-2012-4Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ν. Φιλαδέλφειας σε συνεργασία με το Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, διοργανώνουν μια σειρά εκδηλώσεων, το Σάββατο και την Κυριακή 12 και 13 Οκτωβρίου, στα πλαίσια του καθιερωμένου πλέον, Φιλοζωικού Πανηγυριού στον πεζόδρομο της Δεκελείας, από το ύψος του CINE ΑΛΣΟΣ μέχρι και το Π.Π.Ι.Ε.Δ.
Σκοπός των εκδηλώσεων είναι, όχι μόνο η ενημέρωση αλλά και η ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με τα ζώα, τους ακούσιους συμπολίτες μας, αλλά και για το περιβάλλον και την προστασία του.
Κύριοι πρωταγωνιστές των εκδηλώσεων είναι τα παιδιά, για αυτό το λόγο έχουν προγραμματιστεί και οι παρακάτω δραστηριότητες :

Σάββατο 12 Οκτωβρίου από τις 11.00 – 13.00     
Έκθεση έργων ζωγραφικής από παιδιά 8 έως 12 ετών με θέμα: «Φιλοζωία – Οικολογία»
Προσκαλούνται όλα τα παιδιά της πόλης μας με βοηθό την φαντασία τους και την αγάπη τους για τα ζώα και για το περιβάλλον, να δημιουργήσουν έργα ζωγραφικής και να τα φέρουν μαζί τους για να δημιουργήσουμε μια υπέροχη υπαίθρια έκθεση.
Μετά από κλήρωση, κάποια από τα έργα, θα βραβευτούν με πρωτότυπα επιτραπέζια παιχνίδια PLANETBOOK (εκπαιδευτικό παιχνίδι για το περιβάλλον και τον πλανήτη, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, WWF, Greenpeace, Αρχέλων, Mom, Οργάνωση Γη, Μεσόγειος SOS, κλπ., υπό την αιγίδα του Κ.Ε.Α.Ν.)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου από 13.00 μέχρι και 15.00 μμ   
Παιχνίδι και παρουσίαση του επιδαπέδιου παιχνιδιού PLANETBOOK και κλήρωση για τα επιτραπέζια παιχνίδια.
Επίσης θα κληρωθούν δωράκια και κάρτες από τη VODAFONE (χορηγός)
Σάββατο απόγευμα
Παιχνίδια για παιδιά με κλόουν και face painting.

Προηγούμενο άρθροΑντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Ν.Ηράκλειο
Επόμενο άρθροΠολίτες ετοιμάζουν καλάθι με τρόφιμα και ρούχα για τη μητέρα του Γιάννη Στουρνάρα!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.