Προς Καλλιθέα οδεύει η ΑΕΚ…

0

Τι κι αν το ενδιαφέρον για την ΑΕΚ στρέφεται στο αυριανή (2/10) παρουσίαση των σχεδίων του νέου της γηπέδου, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας; Υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι για την Ένωση…

16039188_310813_KALLITHEA_AEK_2GOAL_NB_044_limghandler

Εκεί που παρέμενε άγνωστο σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί ο εκτός έδρας αγώνας του δικέφαλου κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου, στου πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, όλα δείχνουν πως βρέθηκε λύση. Κι αυτή ακούει στο όνομα «Ελ Πάσο», το γήπεδο της Καλλιθέας.

Ένα γήπεδο όπου η ΑΕΚ έπαιξε πρόσφατα (στο φιλικό με την τοπική ομάδα) και το οποίο με χωρητικότητα άνω των 4.000 θέσεων μπορεί να εξυπηρετήσει σε μικρό έστω βαθμό τις ανάγκες του κόσμου της.  Έπειτα από επαφές που είχαν οι αρμόδιοι φορείς για την διεξαγωγή της συγκεκριμένης αναμέτρησης με την Καλλιθέα η τελευταία αποφάσισε παρά τις αρχικές αντιρρήσεις των ιθυνόντων της φοβούμενοι, λόγω επιβάρυνσης του αγωνιστικού χώρου εν όψει του εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας με την Παναχαϊκή να παραχωρήσει το γήπεδο για να πραγματοποιηθεί το ματς των «κοκκινόμαυρων» με τους «κιτρινόμαυρους».

Μόλις σφραγιστεί κι επίσημα, δε, η συμφωνία για τη χρήση του από τον ΑΟ Περιστερίου (με τη συγκατάθεση και του Δήμου) είναι πολύ πιθανό το παιχνίδι με την ΑΕΚ να μεταφερθεί Σάββατο. Κι αυτό ώστε να περάσουν τουλάχιστον δυο μέρες, πριν η Καλλιθέα το χρησιμοποιήσει για το δικό της ματς τη Δευτέρα.

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΣΟΧΗ! Αν ακούσετε σειρήνες βομβαρδισμού την Τετάρτη…
Επόμενο άρθροΠαιγνιοθήκη Φ.Χ.: Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση για την έναρξη της νέας περιόδου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.