Λεφτά!!!

0

euro-xartiaΟ Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης υπέγραψε απόφαση σύμφωνα με την οποία κατανέμεται το συνολικό των 2.432.956 ευρώ για τη συνέχιση της  λειτουργίας των ΚΗΦΗ ( Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) και των ΚΔΗΦ ΑμεΑ ( Κέντρων Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ).

Επιπλέον υπεγράφη απόφαση σύμφωνα με την οποία κατανέμεται, από το λογαριασμό του Υπουργείου που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, το ποσό των 104.475.474 ευρώ στους δήμους της χώρας ως τακτική επιχορήγηση για το μήνα Σεπτέμβριο.  Το παραπάνω ποσό προορίζεται για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών και λοιπών γενικών δαπανών των δήμων και κατά προτεραιότητα δαπανών μισθοδοσίας του προσωπικού τους.

Προηγούμενο άρθροΣοκ για τους ελεύθερους επαγγελματίες…
Επόμενο άρθροΠ.Πρόσκοποι: Επιμνημόσυνη δέηση την Παναγίτσα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.