Κοινωνικά Συσσίτια…

1

syssyita-dhmos-filadelfeiasΟ Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος υπενθυμίζει στους κατοίκους της περιοχής μας, ότι καθημερινά λειτουργεί η δομή παροχής συσσιτίων με την εποπτεία του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής.

Από Δευτέρα εως και Κυριακή περίπου 60 συμπολίτες μας προσέρχονται στον χώρο του Κ.Η.Φ.Η. και λαμβάνουν το φαγητό τους σε συσκευασίες μια χρήσης. Οι ώρες σίτισης είναι από τις 13.30 εως και 15.00.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας, μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 210-2523388 ή να προσέλθουν στην διεύθυνση Σοφούλη 2 και Στρατηγού Παπάγου για να συμπληρώσουν την απαιτούμενη αίτηση συμμετοχής.

Προηγούμενο άρθροΣτο στούντιο ξανά ο ύμνος της ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΠανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Τετάρτη στην Νέα Φιλαδέλφεια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.