“Κατηχητικές συντροφιές” από την Παναγίστα και τους ”Lud Project”

0

ludΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ (ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ)

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΕΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ”Lud Project”

 

Το Δημουργικό εργαστήρι των Κατηχητικών Συντροφιών, του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα), ανακοινώνει την δημιουργία του τμήματος “Θεατρικής και Καλλιτεχνικής Έκφρασης” για μαθητές Δ’, Ε’, ΣΤ΄ Δημοτικού και Α’, Β’, Γ’ Γυμνασίου.

Λίγα λόγια για το τμήμα Θεατρικής και Καλλιτεχνικής Έκφρασης:

Ύστερα απο 3 χρόνια συνεχής παρουσίας, στις Κατηχητικές συντροφιές της Παναγίτσας και μέσα απο τρία διαφορετικά τμήματα (Τμήμα Θεατρικού Παιχνιδιού, Τμήμα Θεατρικής Αγωγής, Παιδική Θεατρική Ομάδα). Διαπιστώσαμε πως οι ανάγκες και οι προσδοκίες των παιδιών είναι ακόμα μεγαλύτερες και ειδικά στις μέρες μας αναζητούν την καλλιτεχνική έκφραση.  Έτσι με γνώμονα αυτά και άλλα πολλά αποφασίσαμε την δημιουργία του τμήματος “Θεατρικής και Καλλιτεχνικής Έκφρασης”   όπου τα παιδιά, θα έρθουν σε επαφή με το Θέατρο, τα Εικαστικά, την Μουσική, τον Χορό μέσα απο διαφορές θεματικές όπως: Τέχνες, Παράδοση & Πολιτισμός, Επαγγέλματα, Συναισθήματα, Ανακύκλωση & Οικολογία, Αθλητισμός και μέσα απο πρώτοτυπα εργαστηρία μουσικοκινητικής αγωγής, αισθητικής αγωγής, κουκλοθεάτρου, κατασκευών, χειροτεχνίας κ.α.

          Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Κυριακή 4:30 – 6:00 μ.μ.

Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση, τα μαθήματα είναι ελεύθερα και δωρεάν.

Θα χαρούμε να γίνετε μέλος της παρέας μας

Δανάη Γκενέ

Σπύρος Κοπανιτσάνος

 

Έναρξη Μαθημάτων Κυριακή 20/10/2013 στις 4:30 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα).

Προηγούμενο άρθρο«Σεισμό» στην Κρήτη η ΑΕΚ!!!
Επόμενο άρθροΔημοσκόπηση…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.