Ηπειρώτες Φ.Χ.: Αλλαγή Προέδρου & Αντιπροέδρου

0

logo-hpeirvtes-filadeldeias-xalkidonas3Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας «Μάρκος Μπότσαρης», συνεδρίασε εκτάκτως την 25-09-2013 για να αποφασίσει επί του αιτήματος του Προέδρου κ. Γεωργίου Ζαρανίκα, να παραιτηθεί της Προεδρίας του Συλλόγου, λόγω ότι κατέρχεται στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δήμαρχος η σύζυγος του κα. Ρούλα Πατίλη.

Παρά την επίμονη άρνηση όλων των μελών του Δ.Σ. να δεχθούν την παραίτηση του, ο απερχόμενος Πρόεδρος επέμενε ότι λόγοι ευθιξίας επιβάλλουν την παραίτηση του.

Κατόπιν, ομόφωνα Πρόεδρος εξελέγη ο Αντιπρόεδρος κ. Μάκης Χήτος και Αντιπρόεδρος ο κ. Βασίλης Βέττος.

Οι λοιπές θέσεις παρέμειναν όπως είχαν.

   Για τον Δ.Σ
Πρόεδρος                                                                                                    Γ.Γραμματέας
Μάκης Χήτος                                                                                           Μαριάννα Μήλα

Προηγούμενο άρθροΔήμοι: Σχέδιο κατάργησης των υπηρεσιών καθαριότητας???
Επόμενο άρθροΈνοχος ο Ακης Τσοχατζόπουλος…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.