Ευαγγελία Αραβανή: H εθνική μας ξεναγός!(photos)

0

evaggelia_aravani_540_1Οι από τους διασήμους της εγχώριας σόουμπιζ εννοείται πως δεν γεννήθηκαν επώνυμοι και σίγουρα δεν έκαναν πάντοτε αυτή τη δουλειά.

Το ίδιο ισχύει και για την Ευαγγελία Αραβανή, ένα άκρως επιτυχημένο μοντέλο που φιγουράρει τα τελευταία χρόνια σε πολλά πρωτοσέλιδα περιοδικών.

Είναι κομμάτι παράλογο να χρησιμοποιούμε ως αφορμή μια εκπομπή που θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο για να μιλήσουμε για μια πρώην Star Ελλάς και νυν καθηγήτρια latin χορών που, χρόνο με το χρόνο, μόνο καλύτερη γίνεται. Αλλά η Ευαγγελία το αξίζει. Ειδικά αν την δεις, έστω και μια φορά, από κοντά.

Το ότι η Ευαγγελία είναι πανέμορφη είναι κάτι τόσο αυταπόδεικτο όσο ότι ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή. Για την ακρίβεια η -κόρη του ζεύγους διασώστων του ΕΚΑΒ-  που δούλευε σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Νίκαια πριν αποφασίσει, στα 19 ½ της, να μπλέξει με τα καλλιστεία διαθέτει μια αψεγάδιαστη ομορφιά

Με τι ασχολούνταν όμως η Ευαγγελία Αραβανή πριν μπει στον χώρο του modeling;

Το μοντέλο δούλευε σε μαγαζί με κινητά τηλέφωνα και την αποκαλούσαν Ευαγγελία, με το καρτελάκι στο πέτο.

Εμείς χαιρόμαστε πάντως που την κέρδισε το μόντελινγκ και η τηλεόραση…

ara1vani1 aravani1 evaggelia_aravani_540_8 evaggelia_aravani_540_sister evaggelia_aravani_540_7 evaggelia_aravani_540_5 evaggelia_aravani_540_3

Προηγούμενο άρθροΑπίστευτη φωτογραφία! Άπορη αναγκάστηκε να γεννήσει στο προαύλιο νοσοκομείου!
Επόμενο άρθροΔιάλεξη στο ΠΠΙΕΔ: “ΑΤΤΙΚ, ο μεγάλος και πρωτοπόρος του Ελληνικού τραγουδιού”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.