Εθελοντές Ν.Φ.: Άσκηση Εκκένωσης Σχολείου!(photos)

0

ethelontes-sxoleio-ekkenosh (2)Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, σε συνεννόηση με τον Διευθυντή του 8ου Δημοτικού Σχολείου ΝΦ κ. Φώτη Κίτσο πραγματοποίησαν, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, ΑΣΚΗΣΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ του Σχολείου από τους μαθητές, μετά από σεισμό.

Κατά τη διάρκεια της πρωινής προσευχής δόθηκαν οι σχετικές οδηγίες σε μαθητές και διδασκάλους, από τον Διευθυντή και εκπρόσωπο των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν λεπτομερώς οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου οι μαθητές να προφυλαχθούν κατά τη διάρκεια πιθανής σεισμικής δόνησης, και στη συνέχεια να εγκαταλείψουν με ψυχραιμία και ασφάλεια το κτίριο και να κατευθυνθούν προς τον προκαθορισμένο χώρο καταφυγής, κατά τα πρότυπα του ΟΑΣΠ.

Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ βιντεοσκοπήθηκε από τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, και το υλικό μαζί με τα συμπεράσματά της θα παραδοθούν στο Σχολείο, προκειμένου να εξετασθούν πιθανόν λανθασμένες ενέργειες και να επισημανθούν στους εμπλεκόμενους προς αποφυγή σε πραγματικές συνθήκες.

ethelontes-sxoleio-ekkenosh (1) ethelontes-sxoleio-ekkenosh (3) ethelontes-sxoleio-ekkenosh (4) ethelontes-sxoleio-ekkenosh (5)

 

ethelontesnf@gmail.com

www.ethelontesnf.blogspot.com

Προηγούμενο άρθρο6,4 Ρίχτερ, ο σεισμός που έγινε αισθητός και στην Αττική!!!
Επόμενο άρθροMικρότητες…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.