Δημοτικό συμβούλιο: Βίντεο με την “συζήτηση-πανικό” για τα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος!

0

video-ds-07.10.2013“Πανικός” έγινε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας(7/10) στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», όταν ο κ.Τομπούλογλου Χ. έφερε εκτός ημερησίας διάταξης το θέμα με την «Καταδρομική επιχείρηση» από τον Δήμο έγινε στο τέλος του περασμένου Σεπτέμβρη…

Συγκεκριμένα, συνεργείο του Δήμου με φορτηγό και με παρόντες όλους τους αντιδημάρχους είχε μαζέψει και φόρτωσε σε φορτηγό του δήμου τα «παράνομα» τραπεζοκαθίσματα καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, που ήταν «παρκαρισμένα» στα πεζοδρόμια του κέντρου της Νέας Φιλαδέλφειας…

Δείτε το σχετικό βίντεο από την συνεδρίαση του Fx:

Προηγούμενο άρθροΠαναγίτσα: Φωτορεπορτάζ από την Λιτανεία της Ιερής εικόνας της Βουρλιώτισσας
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Μπαίνουν χρήματα για την Αγιά Σοφιά…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.